Prodej Apartmán, 3+kk, 111.00 m2, Torrevieja

  • 275,000 EUR

Popis

S ohledem na velké množství nabídek, které pro Vás aktualizujeme každý den, jsou informace do českého jazyka překládány automatizovaně a proto je považujte pouze za informativní. Naši specialisté Vám vše ochotně upřesní nebo rovnou volejte na mob. +420 724 14 94 14


—— Překlad do češtiny: Byt v 1. patře v La Recoleta, Punta Prima.

Pěkný byt se 2 ložnicemi a 2 koupelnami (jedna z nich s vlastní koupelnou). V domě je obývací pokoj-jídelna, americká kuchyně. Má terasu orientovanou na sever a výhled na společné prostory. Součástí je také parkovací stání a sklad. Byt se nachází v rezidenční čtvrti se 3 komunitními bazény a zahradami.

Punta Prima je urbanizace přímo u moře, kde si můžete užívat vodní sporty, volný čas a pláže. Je blízko všech služeb, jako je nákupní centrum Zenia Boulevard a sportovní centra. V docházkové vzdálenosti do Cala Piteras, Playa de Punta Prima a Playa Flamenca, stejně jako na ostatní pláže Orihuela Costa a Torrevieja s modrou vlajkou. Hraničí s urbanizací Rocío del Mar. Pár minut od golfových hřišť Las Colinas, Campoamor, Las Ramblas a Villamartín. Dobrá komunikace se středomořskou dálnicí AP-7 a N-332.

—– Informace v ruštině:

Апартаменты на 1 этаже в Ла-Реколета, Пунта-Прима.

Красивые апартаменты с 2 спальнями и 2 ванными комнатами (одна из них в спальне). В них также есть гостиная-столовая, кухня открытого плана. Есть терраса на северной стороне с видом на коммунальные зоны. Также имеется парковочное место и кладовая. Апартаменты расположена в жилом комплексе с 3 общими бассейнами и садовыми зонами.

Пунта-Прима — это урбанизация на берегу моря, где вы можете наслаждаться водными видами спорта, отдыхом и пляжами. Она находится рядом со всеми удобствами, такими как торговый центр Zenia Boulevard и спортивные центры. В пешей доступности находятся пляжи Кала Питерас, Плайя-де-Пунта Прима и Плайя-Фламенка, а также остальные пляжи Ориуэла-Коста и Торревьеха, отмеченные голубым флагом. Примыкает к урбанизации Росио дель Мар. В нескольких минутах езды от полей для гольфа Las Colinas, Campoamor, Las Ramblas и Villamartin. Хорошее сообщение со средиземноморской автомагистралью AP-7 и N-332.

—– Informace ve španělštině:

Apartamento en 1ª planta en La Recoleta, Punta Prima.

Bonito apartamento de 2 dormitorios y 2 baños (uno de ellos en-suite). La vivienda cuenta con salón-comedor, cocina americana. Tiene una terraza con orientación norte y vistas a las zonas comunes. También cuenta con plaza de parking y trastero. Apartamento ubicado en un residencial con 3 piscinas comunitarias y zonas ajardinadas.

Punta Prima es una urbanización a pie de mar, donde se puede disfrutar de deportes náuticos, ocio y playas. Se encuentra cercana a todos los servicios como del Centro Comercial Zenia Boulevard y centros deportivos. Distancia andando a Cala Piteras, Playa de Punta Prima y Playa Flamenca así como el resto de playas de bandera azul de Orihuela Costa y Torrevieja. Linda con la urbanización de Rocío del mar. A escasos minutos de los campos de Golf Las Colinas, Campoamor, Las Ramblas y Villamartín. Buena comunicación con la autopista del mediterráneo AP-7 y N-332.

 

Více informací

Aktualizováno 10 září, 2024 at 11:09 am
  • Číslo zakázky: hz-B10245
  • Cena: 275,000 EUR
  • Velikost: 111.00 m²
  • Ložnice: 2
  • Koupelny: 2

Dodatečné informace

  • Vzdálenost od moře: 100 m

Adresa

  • Adresa Torrevieja

Hypoteční kallulačka

Měsíčně
  • Jistina a úrok
  • Daň z nemovitosti
  • Pojištění rizika splácet
EUR
EUR
%
EUR
EUR

Naplánovat prohlídku

Informace o Vás

Co je v okolí

Podobné nemovitosti

Kontaktní informace

Zobrazit nabídky
Ing. David Möhwald

Dotazy k nemovitosti

Porovnat nabídky

Compare
Ing. David Möhwald
  • Ing. David Möhwald